RSS feed

Intelligente SnelheidsAanpassing


Lummen 2017 (178)

Als steeds meer Belgen zich verplaatsen met een terreinwagen of iets wat daarvoor door wil gaan, tja, dan moet je als wegbeheerder wel volgen en de snelheidsregimes erop aanpassen natuurlijk.

Intelligente SnelheidsAanpassing op z’n Belgisch.

 

 

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

»

 1. Maar dat is een landweg? Hoe zot is da?

  Als kind herinner ik me dat we met onze ouders door een bos in de Ardennen wandelden, heerlijk. Plots hoorden we aanzwellende geluid, een soort brullen, en eensklaps zagen we een tiental terreinwagens bijna spurten door dat mooie bos, alsof er een wedstrijd gaande was. We stonden, in de stank van gassen, allen bijna aan de grond genageld. Achteraf hoorden we dat daar blijkbaar regelmatig zo’n teams bijeenkwamen voor 4×4 bosrally’s o.i.d., meestal mensen van heel goede afkomst (dat konden we eigenlijk ook al zien) en dat de gemeente daar vergunningen of zo voor verleende en daar natuurlijk ook niet arm van werd…

  Beantwoorden
 2. ‘k zal ’t nog eens zeggen:

  ELKE toegang tot een zone, moet aangegeven zijn
  OOK als dat een aardeweg is

  Zonder bord, is ’t daar 70 (VL) of 90 (W)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: