RSS feed

2016 voorbij, maar de file ook


boekenplank-met-de-file-voorbij

Voor de massa’s mensen die er maandenlang van wakker lagen dat mijn boek ‘De file voorbij’ (Uitgeverij Vrijdag, 2010) uitverkocht was, is er goed nieuws: het boek is sinds kort opnieuw verkrijgbaar, als  POD (of voluit: ‘Printing On Demand’)-versie.

Eenvoudig te koop via de website van de uitgever, maar nog beter is een deugddoend fietstochtje naar de lokale boekhandel in twee etappes: één ritje om het te bestellen, één ritje om het af te halen. Daar worden zowel jij als de lokale economie gezonder van.

Vergeet niet onderweg een medelijdend gezicht op te zetten ten behoeve van de automobilisten die je voorbij peddelt, hetzij omdat ze stilstaan wanneer ze willen rijden, hetzij omdat ze moeten blijven rijden wanneer ze eigenlijk willen parkeren. Het is altijd wat voor die mensen.

cover-de-file-voorbij

PS. Voor de volledigheid: ‘Weg van Mobiliteit’ (Uitgeverij Vrijdag, 2014) is nog gewoon beschikbaar. ‘Het voorruitperspectief’ (Uitgeverij Garant, 2000) alleen nog op de tweedehandsmarkt.

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: