RSS feed

Zebra-artiest


Roodlichtentertainment

Wachten voor rood kan ook leuk zijn. Op wandel in Brussel zag ik vandaag deze variant op de straatartiest aan het werk, werk, enthousiast jonglerend om het gemotoriseerde Ongeduld te temperen.

In ruil voor een kleine gift natuurlijk: de rateltikker vertelde hem feilloos wanneer hij zijn act moest beëindigen en kon overgaan tot het innen van de wegentol.

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: www.koortzz.be Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten. Geeft les aan de PXL Hasselt, afdeling Verkeerskunde

Eén reactie Volgende »

  1. Dit zou niet zo goed lukken hier bij ons in Wevelgem. Geen tijd. Het licht springt al terug op rood als je exact in het midden van de N8 staat. Als je stevig doorstapt.

    Like

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: