RSS feed

Agenda


De spreker

Omdat ‘Weg met Weg van mobiliteit’ een beetje verwarrend klinkt, blijven we het maar gewoon ‘Agenda’ noemen. Hierbij een geactualiseerde lijst van plaatsen en data waar u niet moet zijn als u mij wil ontlopen. (Let wel: op de niet-vermelde data ben ik op niet-vermelde plaatsen.)

Donderdag 16 oktober om 20u in Gent, op uitnodiging van het ACW Gent-Eeklo: ‘Salon De Kade’ op de Korenlei in Gent

Maandag 20 oktober om 20u in Vorselaar (in De Sprankel, Nieuwstraat 13) op uitnodiging van het Davidsfonds Vorselaar in samenwerking met Vormingplus Kempen.

Vrijdag 24 oktober om 20u bij de Fietsersbond afdeling Halle (Raadzaal stad Halle, Oudstrijderslaan 18).

Woensdag 5 november te gast in Nederland (alleen voor genodigden)

Zaterdag 8 november (debat met andere auteurs) en maandag 10 november om 15u (op de stand van De Morgen/Confituur) op de Boekenbeurs in Antwerpen (meer info volgt).

Donderdag 20 november om 9u30 keynote op het Colloquium Vervoersplanologisch Speurwerk (‘CVS-congres’) in Eindhoven (Nederland). Thema ‘Iets met ethiek: dilemma’s in de vervoersplanologie’

Dinsdag 4 december om 20u in het koetshuis (Kasteeldreef 55, Halle) in  Zoersel (organisatie Groen Zoersel ism Groen Schilde, Malle, Brecht, Ranst en Zandhoven) 

Dinsdag 9 december Slotevent Olympus ‘Van proeftuin tot platform’ in het Felixpakhuis Antwerpen, deelname aan Panelgesprek over de mobiliteitsmarkt en de opkomst van mobility solution provides

Donderdag 15 januari 2015 in het Arhus in Roeselare (meer info volgt)

Zaterdag 7 februari in Leuven: “24u van de nonfictie” (Maandacht & Vegas Las): geleide stadswandeling 10u-12u

 

Voor gegadigden nog even ter herinnering: afspraken voor lezingen lopen langs de enthousiaste meisjes van Vegas Las/Maandacht (info@maandacht.be, 016/ 20 43 98, http://www.v-g-s.be)

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

Eén reactie »

  1. Fieuw….je bent al beroemder dan de andere andere….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: