RSS feed

Weg van Mobiliteit: the movie


Na verschijnen van mijn boek ‘De file voorbij’ in 2010 werd ik vaak door de media gecontacteerd om mijn licht te laten schijnen over het fileprobleem. Een beter bewijs dat men mijn boek niet gelezen had, was niet denkbaar.

Omdat dit voor een schrijver een tikje frustrerend is, bedacht ik voor mijn nieuwe boek ‘Weg van mobiliteit’ een manier om mensen-die-geen-tijd-hebben-om-te-lezen toch een beetje met de inhoud van het boek kennis te laten maken.

Ben Peeters (geen familie, maar niemand is volmaakt) was zo goed om voor elke tweede pagina in het boek een tekeningetje te maken. Monnikenwerk, maar het resultaat mag er wezen. Wie het boek snel doorbladert krijgt nu een tekenfilmpje te zien. Waarmee ‘Weg van mobiliteit’ wellicht het eerste boek in de geschiedenis is waarvan de verfilming in het boek zelf zit.

Om de drempel nog lager te maken, maakte Ben er ook een Youtube-versie met enkele extra aardigheidjes van. Haal een piepklein zakje popcorn (want ook aan uw gezondheid denken wij voortdurend) en zet u:

 


Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: