RSS feed

Subtiel privatiseren


IMG_7685

Je hebt het verkeersreglement zoals dat wordt bepaald door de gemeenteraad.

En je hebt de persoonlijke verfijningen en interpretaties van sommige bewoners.

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

»

  1. Ik heb voorrang voor bewoners bij het parkeren altijd een vreemde zaak gevonden. Als je ergens al jaren woont, en er is al jaren te weinig parkeerplaats, dan zoek je toch een oplossing? Dan zoek je toch een straat in de buurt waarvan je weet dat er altijd plaats is, of dan huur je een plaats in een parkeergarage in de buurt, of desnoods vervang je 1 van je 2 auto’s door een Cambio-abonnement. Als je ergens eenmalig moet zijn, dan is dat allemaal geen optie.

    Als de overheid vindt dat het haar taak is om parkeerplaatsen te voorzien, dan toch eerder voor mensen die ergens te gast zijn en niet in de mogelijkheid verkeren om hun eigen parkeerplaatsen te voorzien. Waarom de overheid prioriteit geeft aan het op zich nemen van een deel van de kosten van het autobezit van de buurtbewoners, is mij een raadsel.

    Beantwoorden
  2. Tijd voor een uitlaatGAS-boete. 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: