RSS feed

Uitnodiging(en)

Geplaatst op

Uitnodiging Weg van mobiliteit Herentals

(Als u bovenstaande tekst niet helemaal kan lezen: even aanklikken om hem te vergroten)

 

Lieve lezers,

Binnenkort is het eindelijk zover. Dan ligt ‘Weg van mobiliteit’, de opvolger van ‘Het voorruitperspectief’ (2000, uitverkocht) en ‘De file voorbij’ (2010, Uitgeverij Vrijdag, pas herdrukt) in de boekhandel.

Zonder jullie, en vooral zonder jullie aanmoedigende en ook kritische reacties op deze blog, zou dit nieuwe boek er allicht anders hebben uitgezien. Het is dus maar gepast dat ik jullie uitnodig op één van de boekpresentaties: op vrijdag 16 mei om 20u in de Standaardboekhandel in Herentals en op zaterdagnamiddag 17 mei (15u) in De Groene Waterman (Wolstraat) in Antwerpen.*

In Herentals leidt De Tijd-journalist Wouter Van Driessche het boek in.

In Antwerpen interviewt uitgever Rudy Vanschoonbeek de auteur.

Als u komt, en dat hoop ik van harte, laat dat dan voor 14 mei weten op info@uitgeverijvrijdag.be of deanderekris@gmail.com. Of doe een belletje naar 03/345 60 40.

Misschien tot kijk, en anders tot lezens,

Kris

* Leuk: BlueBike toont zich van z’n meest genereuze kant en biedt gratis vouchers aan voor wie met een Blue Bike naar de boekpresentatie wil komen. Wie hiervan gebruik wil maken, gelieve dat bij de inschrijving te laten weten.

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: