RSS feed

Agenda

Geplaatst op

IMG_2331

 

Het is nauwelijks voor te stellen, maar er zijn mensen die aan deze blog niet genoeg hebben. Voor hen (en alleen voor hen) komt de pleger ervan de komende weken enkele keren buiten:

woensdag 9 april: te gast in het Groen Café in Gent, vanaf 20u

vrijdag 25 april: lezing over de auto-matische samenleving in Merelbeke (organisatie Werkgroep Mobiliteit Merelbeke en gemeentebestuur Merelbeke)

zondag 27 april: te gast op het Groene Boek in Brussel voor een panelgesprek met Kobe Boussauw en Thomas Vanoutrive naar aanleiding van hun nieuwe boek ‘Het mobielste land’ dat op 24 april verschijnt bij Uitgeverij Garant

woensdag 7 mei: te gast als panellid in een verkiezingsdebat over fietsbeleid in Brussel (organisatie BRAL) (locatie nog te bepalen)

vrijdag 16 mei: voorstelling van mijn nieuwe boek ‘Weg van mobiliteit‘ (Uitgeverij Vrijdag) in de Standaardboekhandel in Herentals, om 20u (meer info volgt)

zaterdag 17 mei: idem in de Groene Waterman in Antwerpen, om 15u (meer info volgt)

Er zitten nog meer lezingen in de pijplijn, maar daar komen we later op terug.

Wie zo lang niet kan wachten, kan in de Knack  van de voorbije week het artikel ‘Het systeem is niet meer houdbaar’ van Sven Vonck lezen, waarin onder meer uw dienaar aan het woord komt over bedrijfswagens.

Advertenties

Over deanderekrispeeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: http://www.v-g-s.be/ Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010) en 'Weg van mobiliteit' (2014). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten.

Eén reactie »

  1. Het bewijst dat je een interessant persoon bent Kris, dat je iets te zeggen hebt (wat te weinig verteld wordt). Succes met je nieuwe boek.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: