RSS feed

Aarschot overdag

Geplaatst op

‘Aarschot by night’ was de afgelopen week het veruit populairste bericht op deze blog. De piekende bezoekerscijfers doen zelfs vermoeden dat er in Aarschot massaal naar deze stek is gesurft om te lezen wat die vreemde niet-Aarschotter (?) over ‘hun’ brug en ‘hun’ station denkt. Ik weet het, dat had positiever gekund.

Aarschot had dus recht op een herkansing. Overdag. Vandaar dit snapshot. De brug toont bij daglicht een stuk lichter en heeft wel iets van een slapende meccanoslang. Maar is ze ook mooi? Laat ik diplomatisch blijven: om die vraag te kunnen beantwoorden was mijn overstaptijd te kort.

PS. Bemerk de auto’s rechts die zich al voorbereiden op hun glorieuze toekomst in de file.

Over Kris Peeters

Mobiliteitsexpert en blikopener bij Bandenloze Vennootschap DAKP. Levert onafhankelijk mobiliteitsadvies, second opinions en creatieve ondersteuning aan bewonersgroepen, oudercomités, bedrijven en overheden. Voor vrijblijvende info: deanderekris@gmail.com Geeft lezingen over mobiliteit voor wie er klaar voor is. Zie: www.koortzz.be Auteur van 'Het Voorruitperspectief' (2000), 'De File Voorbij' (2010), 'Weg van mobiliteit' (2014) en 'Weg van het systeem' (2022). Schrijft daarnaast onder meer columns, opiniebijdragen, sporadische bijdragen her en der en - surprise! - blogberichten. Lector verkeerskunde aan de PXL Hogeschool in Hasselt.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.